Recepten met Double choc
Double Choc: nog nooit zat er zoveel chocolade in cake!
Het is algemeen geweten dat de Belgische chocolade en pralines een grote bekendheid genieten. Chocolade speelt dan ook een belangrijke rol in ons leven.
ProCakes brengt nu een eenvoudig te bereiden cakemix (Double choc) op de markt. U bakt er een cake of cupcakes mee die donkerbruin ziet van de cacao en van de brokjes echte, pure chocolade. Een ware smaak sensatie!
Het grote voordeel van deze mix is, dat de chocoladebrokjes niet wegbakken, maar goed zichtbaar blijven.
Maar Double choc is meer dan een cake of cupcake mix. Je maakt net zo eenvoudig heeflijke muffins, brownies en chocolade taart. Laat met Double choc uw creativiteit de vrije loop.
Recept:
Double choc 500 gr
Eieren 100 gr
water 100 gr
Double choc, eieren en water traag mengen tot een homogene massa.
Voor cake: afbakken gedurende 50 minuten op 185 à 195ºC
Voor cupcakes: afbakken gedurende 25 minuten op 180ºC